Не край серце пiд вербою...

Владимир Прохода
         Натхнення тут:
          http://www.stihi.ru/2012/07/29/2392



 На край-серце, під вербою, -
 Не тужи, за часом...
 Усміхнемося з тобою:
 Неодмінно, разом!

 Випливе по річці лебідь,
 Та направить крила...
 Будем жити не як не будь:
 І щодуху, мила!

 Зацвітуть сади вишневі,
 Весну об-цілують
 Бруньки  яблуневі, -
 Рани й залікують!

 Порадіє наша доля,
 Та й Господь подбає,
 На все добре його воля,
 Та не всі благають!

 Зачерствіли в когось душі -
 Полишили Неньку...
 Але ми ще не байдужі:
 Віримо серденьку!

 Якщо є у ньому туга,
 Стане до надії.
 Та яка там біла смуга, -
 Здійсниться наші мрії!!!


 П.В.М.       27.02.2014г.