***

Дмитрий Дамаский
Адвокату МАГ


Пари высоко
Свети луною
Живи мгновеньем
Цвети весною

Ступай богиней
Бери без боя
Гори любовью
Пой душою

Грусти дождями
Шепчи прибоем
Твори ночами
Твори собою!

25.02.2014г.