Вкра1на

Татьяна Овдиенко
Могутня ти моя Вкраїно,
Квітучі всі твої поля,
Як юна діва, гарна й щира,
Ти наша Матінко Земля.

Я бачу поле колосисте,
Широкий лан твоїх хлібів,
Зерно в колоссях, чисте-чисте,
І чутно пісні ніжний спів.

То там працюють щирі руки
Дівчат колгоспниць-трудівниць
І льється золотом з комбайнів
Зерно дозрілих вже пашниць.

Велична ти, моя Вкраїно,
І Богом тобі дано все
І мова твоя, як перлина
Магічний блиск в собі несе.