а вiн на прощання залишить...

Татьяна Каминская
у сутінки вбрана кімната.
пелюстки троянди голубиш.
не вмієш іще розгадати:
у келихах  — щастя, чи згуба.
а він на прощання залишить
опісля шаленої ночі
безжалісну вранішню тишу,
яка роз'їдатиме очі.....