Нiмi слова

Ненормальные Сновидения
Німі слова. Німа розмова.
Німий ваш подих, я мовчу.
Сліпі думки. Сліпа й докора.
Я тихо, тихо вам шепчу.

Німа доба. Німа година.
Ви прагнете звільнитися із дум.
Вам вже не дорога кожна хвилина.
Вам більше до вподоби міський шум.

Слова німі. Німі і голоси.
Тепер вже я не можу їх почути.
Тоді, здавалося, вмерала від нудьги.
А зараз все одно не можу вас забути.