Смуток...

Ольга Евтушенко 2
Стогне рідна УкраЇна,
Наче морок,біла днина!
Очі плачуть,сердце крає,
У вогні Майдан палає!

Боже правий,крізь волають,
Нашу неньку роздирають!
Та вона ж про діток дбала,
Часто ночі не доспала!

Нащо чвари,що ж ви,браття?
Дим і попіл від багаття...
Погляд ясний на світлині,
Нині хлопці в домовині...

Брат на брата...лихо,горе!
Смутку й жалю,ціле море!
Схаменіться,люди нині!
Схід і захід,ми-єдині!

 
28.02.2014