Природа

Татьяна Овдиенко
Куди не кинеш оком-
Яка кругом краса.
Дерева зеленіють,
В траві бринить роса.

І пташечка маленька
Щебече у гнізді
Під кущиком низеньким
В ряснім пилку лози.

Сонця промені ласкаві
Ніжно пестять цвіт
На галявині під лісом
Різнобарвних квіт.

Поглянь навколо себе,
Не будь, як уві сні,
І ти побачиш диво
Природної краси.