Лише б скоритися...

Елисавета Град
Лише б скоритися нещадному проханню
І бути вільною від тебе назавжди...
Лише б забути...І проснутись по світанні,
Щасливою лише тому,що небо є!

А світ широкий простягає руки
і манить,манить:кожну мить живи!
А серце рветься й тужить від розлуки!
А тИ нЕщадний!Бо такий ти Є!

(с)Єлисавета Град 27.02.2014.