Признання

Николь Салер
Чуєш, стукає щось туку-тук
Це серце моє подає тихий звук
Скажи як називається почуття таке
Коли навколо мене все буяє і цвіте
Тільки закрию очі свої
Ти мов видіння приходиш у сни
Ніжно всміхаються твої уста
Очі блистять немов два кришталя
Торкнутися хочу твого плеча
Та лиш очима шепочу «Ти тільки моя»