Признання 5

Николь Салер
Ти як магніт
Притягуєш і волю відбираєш
Люблю тебе, хоч ти цього й не знаєш
Знай, чар твоїх
Сильніш не відшукаєш
Й легким дзвіночком шелестить твій сміх
І відчуваю, клином на тобі зійдеться світ.