Живый в помощи...

Бел Пушистая
Живый в помощи Вышняго, в крове Бога небеснаго водворится.
Речет Господеви: Заступник мой еси, и прибежище мое, Бог мой и уповаю Нань.
Яко той избавит тя от сети ловчи, и от словесе мятежна.
Плещьма Своима осенит тя, и под крыле Его надеешися.
Оружие обыдет тя истина Его, не убоишися от страха нощнаго, от стрелы летящия во дни.
От вещи во тме преходящия, от сряща и беса полуденнаго.
Падет от страны твоея тысяща, и тма одесную тебе, к тебе же не приближится.
Обаче очима своима смотриши, и воздаяние грешником узриши.
Яко Ты Господи, упование мое; Вышняго положил еси прибежище твое.
Не приидет к тебе зло, и рана не приближится телеси твоему.
Яко ангелом Своим заповесть о тебе, сохранити тя во всех путех твоих.
На руках возмут тя, да некогда преткнеши о камень ноги твоея.
На аспида и василиска наступиши, и попереши льва и змия.
Яко на Мя упова, и избавлю и, покрыю и, яко позна имя мое.
Воззовет ко Мне, и услышу и, с ним есмь в скорби, изму и, и прославлю его.
Долготу дний исполню и, и явлю ему спасение Мое.

http://www.avs75.ru/psalom-90.html