Одна на украинском

Наталия Лисса
Чи ти думаєш про мене хоч сьогодні?
Я без тебе наче дерево без листя,
І навмисне відлітаю у безодню,
Серед натовпу одна у цьому місті.
Ти не знайдеш теплих слів таких потрібних,
І в моїх очах сльоза тебе дратує,
Все ж для тебе не буває необхідних,
Хоча інколи буває ти ревнуєш.
Почуття такі палаючі й болючі
Все нутро моє спустошили безжально,
Ти кидав слова і гострі, і колючі,
Ти вбивав любов фізично і морально.
Я тепер пуста невиліковно,
Я себе переламала ненавмисне,
Боляче й так гірко невимовно
Серед натовпу одній у цьому місті.