де зима?

Татьяна Каминская
щo  ж ти, лютий, не лютуєш,
сил нема?
сніг розтанув — ти жартуєш...
де зима?

краплі–слізоньки зі стріхи
/хай їм грець!/
і заходиться вже сміхом
горобець:

— насмішили–налякали...
де  сніги?
їжа є... але чимало
ворогів —

підкрадеться  кішка чорна,
сірий кіт,
у них зуби, наче жорна —
де мій хвіст?

...чистить пір"я на подвір"ї
горобець...
кажуть люди  /ти повір їм /
не кінець

ще морозам  і далеко
до весни —
на зимівлі  десь лелеки
бачать сни...

а що лютий не лютує —
скоро нас
він "потішить"... "пожартує" —
буде час...

12.02.2014