Держава

Кая Сагатова
ви зустрічаєте своїх братів з яйцями і гуками "геть"
а самі стоїте за свої ідеали нікчемні
мов, для інших "мати право голосу" - зрада,а нам МОЖНО ИМЕТЬ!
МИ ВЫИГРАЕМ - а ваші спроби втримати Крим - даремні
МЫ ХОТИМ ВСЕ В РОССИЮ - а що вона дасть?!
ваші діти Державу мов неньку..
вам весь мозок проїла ПРОРОССИЙСКАЯ ВЛАСТЬ
мов, вертайтесь в Росію,рідненьку
ми вам гроші дамо, та житло, рай для вас!
але що два дебіла ці зможуть?!
щоб плоди пожинать треба деякий час
влада нині в кармани не п"ожнє !
ваш земляк, чий-то син, за країну повстав
він теперь у "небесної сотні"
він - герой для нас всіх! а вам хтось нашептав
ви його й не згадали сьогодні..
ваші крики "С РОССИЕЙ!" ми теж взмозі перекричати
УКРАЇНА - ЦЕ НАША ДЕРЖАВА!
це країна, де солнце цілує як мати
де історія страшна та кривава
ви забудете все, чим жили стільки літ
дітям вбийте - РОССИЯ - БОГАТА
продавайте країну за см"ачний обід
та живіть як скотина рогата
а я буду любити землю рідну свою
всеодно - в золоті чи в руїнах
та кричати що змога - ТЕБЕ Я ЛЮБЛЮ
ЛИШ ТЕБЕ - МОЯ УКРАЇНА!