На чужбине укр

Бэлла Норман
Важко про тебе писати,
Мати моя, Україно.
З думками до тебе вертатись
Важко, моя Україно.

Так треба, щоб біль у всі груди!
Так треба, щоб серце зривалось!
Щоб очі від сліз не всихали!
Так треба, моя Україно!