Правда

Победра Андрей
Ми голосно кричали від болі,
Біль у горлі, комок комом став,
Сказати щось так ком у горлі,
Промовчати,
Душа душить від болі,
Слабкий серцем але сильний духом,
   Круто,
Але ти не в змозі вже себе врятувати,   
Куди бігти, куди тікати,
Навіть кати не в змозі врятувати
Перед Богом відповідати,
Там не скриєш правди.