Лебедина пicня

Маргарита Калион
Не  зважай  на мої  дивнi  очi,
На  сльозу прозору  не  зважай!
Так, лiта, на жаль,  вже  не  дiвочi,
Та  кохання  в  серцi –  через край!

Iншi  речi  я  в  життi  цiную,
Анiж  тi, що  кiлька  зим  тому...
Я  тебе  сьогоднi  зацiлую!
Та  спочатку –  нiжно  обiйму.

Приголублю, мов  малу  дитину,
Слово  чарiвне  прошепочу,
Пiсню  заспiваю  лебедину – 
В  весняну  безодню   вiдлечу!