тихими думками

Алёна Бабий
згорає місто
згорають люди
серця згорають
усюди

всюди!

згорає пам'ять
згорає сила
думки згорають
все гине

гине!

нема свободи
нема покою
але
лишився останній шанс

ми люди
люди!
будь ласка, будем
єдині духом
і вірою в нас!