О войне

Галина Геннадьевна Трубчанинова
*Кто говорит, что на войне не страшно,*
Тот пули свист не слышал никогда,
Она не разбирает, бьет наотмашь,
И поражает цель наверняка,

Из автомата строчным, бес прицела,
Летит свинца смертельного пчела,
И человек то, или зверь-ей безразлично,
Она собою смерть нести обречена...

Война- напалмом землю обжигает,
И боль и слезы сеет за собой...
Кто говорит, что на войне не страшно
Тот никогда не принимал горячий бой,

Не защищал страну и дом родимый,
Не поднимал над головою щит...
Войною не решить меж стран проблемы,
И победитель в том огне сгорит...

Так человечество взрослеет в битвах страшных,
К оружию испытывая страсть...
*Кто говорит, что на войне не страшно-*
Не дай Вам Бог в ее прицел попасть!

27 апреля 2013г
G.T 16.00 м-вы

* Хто говорить , що на війні не страшно , *
Той кулі свист не чув ніколи ,
Вона не розбирає , б'є навідліг ,
І вражає ціль напевно ,

З автомата рядковим , біс прицілу ,
Летить свинцю смертельного бджола ,
І людина то , чи звір - їй байдуже ,
Вона собою смерть нести приречена ...

Війна - напалмом землю обпікає ,
І біль і сльози сіє за собою ...
Хто говорить , що на війні не страшно
Той ніколи не брав гарячий бій ,

Не захищав країну і будинок рідний,
Не підвищував над головою щит ...
Війною не вирішити між країн проблеми ,
І переможець в тому вогні згорить ...

Так людство дорослішає в битвах страшних ,
До зброї відчуваючи пристрасть ...
* Хто говорить , що на війні не страшно - *
Не дай Вам Бог в її приціл потрапити !

27 квітня 2013р
G.T 16.00 м - ви