О, Боже, пережити сили дай...

Тайный Альков
О, Боже, пережити сили дай,
Зміцніти духом, не зігнути спину,
В цей час важкий, коли наш рідний край 
Уже хтось хоче переполовинить.
Сльозами обливається народ,
Оплакує свою небесну сотню,
За мить одну порушився оплот
Привичного життя для всіх сьогодні.
Та мабуть дуже вигідно комусь,
Що люди наші безневинні гинуть...
На тебе лиш надія, мій Господь,
Благаю, порятуй мою Вкраїну!