Не сварiться, сестри рiднi!

Евгения Солод
Не сваріться, сестри рідні, -
Вам війни не треба.
Ви обидві щастя гідні
Та мирного неба.

Гірко плаче Україна,
Ллє криваві сльози:
Їй набридло на колінах
Слухати погрози.

Вона спокою благає
У важку годину
Та потроху оживає
Цілісна, єдина.

А Росія, сестра рідна,
У страшній омані:
Правди звідти їй не видно,
Правда у тумані.

Сестро люба, не вір, мила,
Тій злій пропаганді:
То інформаційна сила
Підкорилась банді.

Все керується наказом,
Мир - напризволяще.
Нам ще довго жити разом -
В злагоді все ж краще!