Просто иголки

Румата Талентосо Де Доадор
Бритвой острой
Боль на ломти
Хватит на всех
Ешьте извольте
Электрошок
Молнией ночью
Боли кусок
Попался сочный
Смерти привет
Красивый
Кажется что
Невыносимо
Вынесем все
Даже осколки
Боль ничего
Просто иголки..