Гоп! Кума, нэ журыся!

Григорий Пономарчук
Гоп! Кума, нэ журыся!
Туды-сюды повэрныся!
Тильки юбку пидняла -
Пидманула-пидвэла...

Гоп! Кума, нэ журыся!
Хай йому, та попустыся:
Був той Крым, тэпэр нэма -
Будэ в Ялти "синэма"...*

Гоп! Кума, нэ журыся!
До Европы дотягныся...
Та за другэ нэ забудь:
Ридни москали, мабуть...

Гоп! Кума, нэ журыся!
Той Донбас ще відродиться...
А тому... шо у Кремли -
З вэрхом ямка у зэмли...
 
Гоп! Кума, нэ журыся!
Та й на сэбэ подывыся:
Ты ж румяна та била;
Шоб едына ты була!

Прошу прощення за "таку мову" -
це нэ мова вже, це - "балачка"

*так уже и ее банкротят - земля под санатории и апартаменты дороже...