Не йди, не залишай мене саму...

Натта Ли
Не йди, не залишай мене саму.
Коли у слів нема потрібних значень,
Пишу на вікнах: "Я тебе люблю",
Та розумію все одно, що втрачу.
Лишися ще моїм хоча б на мить,
І поклади на плечі теплі руки,
Скажи ще раз "моя" і обійми,
І залишай, не зраджену - забуту.