що буде, як завтра вiйна?..

Лиссова
Що буде як завтра настане війна?
Що буде як завтра почнуть вже стріляти?
Що будеш робить саме ти/він/вона,
Коли загуркочуть у небі гармати?!..

Я бачила війни лише у кіно.
Нехай там і лишаться, клятії стерви!
Не хочу щоб кров полилась як вино.
Нам страшно, але не здають наші нерви.

Свою Батьківщину ми не віддамо
Кремлівському кату, що хворий психічно!
Ледь винесли з хати вітькове лайно.
Тепер ми сильніші! Єдині навічно!

Рідненька моя Україно, вставай!
Ти вже натерпілась за ціле життя.
Тепер прийшов час розцвісти - розквітай!
Твої сини й дочки тебе захистять!