Пробач земле, ,Мати, ,

Елена Томенчук
Пробач земле ,,МАТИ,,
,,убогій дитині,,
Але є ,,Іуди,,
в кожній родині.
Пробач і змилуйся,
до убогого брата,
що він творить беззаконня
убивае брата............
,,МАТИ,,земле не пробачить!
такого знущання .
Обернуться ,,болем ,горем
братові страждання.......!