Моя боль...

Александр Бирзула
А у нас, у двоих, одинакова кровь
Ми кохаєм Вітчизну, та на двох та Любов.

Я убит, непонятно, за что?
Это мирная жизнь,
Не война ни кино
Кто стрелял? Говорят пацанва
Но не верю, прости,
Ведь сейчас не война.
Украину люблю, как Отчизну свою
Говорю я по-русски,… украинку люблю.
Мои дети, в школу скоро пойдут
Папка! Где Ты? Убит,… а они все же ждут.

Я загиблий, я вбитий
Тече моя кров, на бруківку
Стікає до волі Любов.
Моя дівчина, вже чекає мене
Ти пробач, на побачення мрія прийде
Моя мама, стікає сльозми
Як же так? Не чекали війни
Ти загинув у мирі, моє янголя
Моя ненько не плач, та пробачте мене.

А у нас, у двоих, одинакова кровь
Ми кохаєм Вітчизну, та на двох та Любов.