Коти та весна

Таша Тополь
Коти кричать безперестанку,
Кричать із вечора до ранку
Несамовито і кошмарно...
Заснути прагнеш? То намарно!

Ці волохаті крикуни
Вітають так прихід весни,
За симпатичних кішок б’ються,
В коханні палко зізнаються!

Лиш змовкнуть - і волають знов -
Така котяча їх любов!
Котячі крики голосні -
То навіжений гімн весні!

Коти нам хочуть всім сказати:
- Прийшла весна, тож годі спати!