думи казацьки

Странник Въ
"...Одно радует - выросло НЕПУГАННОЕ поколение - поколение
моего сына, которое готово отстаивать свою РОДИНУ, как с
оружием в руках, так и без такового. И самое страшное -
они готовы за ЭТО умирать!!! ..."*


Диви! О, Боже, Неньку як мордують!
біси повзуть з усіх боків, що аж смердить!
вони ж бо не за Волю там воюють,
але, щоб нас живцем заполонить!

обманом, та й посулами доларів
заткнути рота хочуть нам усім,
але не треба нам ціїх піарів,
це словом називається простим -

це ЗРАДА рідної Країни!
це ЗРАДА незалежності твоєй!
замордували вороги дитину,
дитину, що могла б бути моєй!

але не дали, навіть, з люльки ій піднятись
не дали вирости, та й зацвісти!
 - так, щож мені, за шаблю знову братись?!
не тільки я так думаю, але і ти...


Україна      05.03.2014


Автор щіро вдячний А.С. за редакцію української мови цього віршу

(*) - строки из письма моего близкого друга, тоже кстати русского,
которое получил вчера, 04 марта 2014, из Донецка...так что, не все так
однозначно, как может показаться...

/репродукция от инета/