Присвячено Героям Майдану

Руся Дмитренко
Вставай моя мила,вставай!
Ти матір народу,ти матір моя!
З тобою в вогонь і у воду.
Вставай же Вкраїно!
Героїв вдягай, у мужність
І силу народу.
Подяка й пошана тобі,Український герой!
З любов’ю у серці довіку.
Ти мужній герой,ти приклад для всіх -
«Майданівський чоловіку!»