НЕ ПЛАЧ...

Владимир Торчинский
http://www.youtube.com/watch?v=ojoHpRGwWKA&feature=youtu.be

НЕ ПЛАЧ

Коли за райдужний прорив
Іде на брата брат,
Коли мажорний командир
Веде до барикад

Коли звучить бездумний крик,
Або безглуздий ржач –
Не плач!

Коли в ілюзії мети
Росте, цвіте бур’ян
Й не за свої ідеї ти
Виходиш на Майдан

То хто тоді тобі суддя
І хто тобі палач –
Не плач!

Грає скрипка, грає скрипка
У мелодії своїй
Плаче скрипка, плаче скрипка –
Це дано лиш їй одній
А скрипаль, як плаче скрипка,
Слухачам бажає вдач…
Ти – не скрипка –
Ти у грі чужій не плач!

Коли всі ті, хто тебе вів
В мету ілюзій сна
Потраплять у країну див –
Ти просто ПІДЕШ НА…

Такі усі поводирі
І ти їм це пробач –
І не плач!

Грає скрипка, грає скрипка
У мелодії своїй
Плаче скрипка, плаче –
Це дано лиш їй одній
А скрипаль, як плаче скрипка,
Слухачам бажає вдач…
Ти – не скрипка –
Ти у грі чужій…

27 грудня 2013 року (Одеса)