Украина!

Александр Шамота
Сяють знову в Україні і слава, і воля.
Нам, браття Українці, усміхнулась доля.
Зникли наші вороженьки, як роса на сонці,
Знову житимо ми браття, у своїй сторонці.

Дух Святий нам допоможе за нашу Свободу,
Показати що ми браття, Козацького Роду.

Відстояли браття бій кривавий, від Сяну до Дону,
В ріднім краю панувати не дамо нікому;
Чорне море вже всміхнулось, дід Дніпро радіє,
В нашій мирній Україні доленька вже спіє.

Дух Святий нам допоможе за нашу Свободу,
Показати що ми браття, Козацького Роду.

А завзяття, праця щира свого вже нам каже,
Ще ся волі в Україні піснь гучна співає,
За Карпати відоб'ється, згомонить степами,
України слава стане на весь Світ сіяти.

Дух Святий нам допоможе за нашу Свободу,
Показати що ми браття, Козацького Роду.