Бдж1лка

Татьяна Овдиенко
Бджілко, бджілко, трудівниця,
Де твоя нова спідниця?
Де новенькі черевички?
Де та сукня, що до личка?

Трудишся ти ціле літо
У хоромах твоїх мито
Пахне медом та пилком,
Травами та росами,
Свіжими покосами.

З ранку і до вечора ти уся в роботі
Опиляєш цвіт земний старанно в турботі,
Щоби з часом квіточка дарувала плід
Так продовжить бджілонька
Весь квітковий рід.