Н брехн!

Каспарова Ирина
З якою ж силою народу
Боротись треба за свободу,
Щоб вороги не брали моду

Нас в дурні пошивать?

А ще так бавляться зухвало,
Одначе ж, їм того замало.
І шкірить ворог своє жало.

Готовий воювать!

А ми за тим спостерігаєм.
Кудись біжим, когось шукаем...
І що робить, самі не знаєм...

А час уже сплива!

Не встигли ще зморгнути оком,
А ворог той вже за порогом!
Прикрився Християньським Богом.

Рахує наші дні...

Еге! Своїх ми не покинем!
Чи перемога! Чи загинем!
І переможених відкинем

Гнисти в своїй брехні!