Анекдот из Киева на злобу дня!!!

Светлана Галуненко
Два волонтера-свободовца стоят у туалета…

Один показывает- на <<М>>:

- Це шо?
 
- Це для москалів.
 
- А <<Ж>>?

- Це для жидiв.

- А для нас?

- Так ми тепер господарі  України. Сремо, де хочемо...

      7.03.14г.