мрия

Андрей Протченко 2
рэвэ тай стогнэ днипр шырокый
и знову слезы на волни
вин так устав за стилькы рокив
его брэга завжды в вийни
вин бачив всякэ и нэволю
и блык свободы на выгни
но ще нэ разу вин нэ бачив
амэрыканськои фигни
так и нашо воно нам надо?
чужая правда на зэмли
яку мы вмисти зарухалы
а хтось схотив щоб жылы мы в гимни