Л1ТО

Татьяна Овдиенко
В неба свято,спозаранку-
Дощик проливний
Хмарки тануть, а на ганку-
Радість дітвори

В небі райдуга сіяє
В різні кольори,
Землю сяйвом звеселяє
Літньої пори

Ані грім гучний, суворий,
Ані блиск стріли
Не затьмить дугу-дорогу
Райдуги пори

Літо,літечко чарівне
Дивної краси
Пестить землю, як царівну:
Від веселки в небі синім
До трави в росі.