12 Навп л

Музыка Мук
В моєму оточенні
Відсутні нащадки людей
Тільки їх копії
Що не відкидають тіней

Можливо це
Через відсутність тепла
Замерзнеш наодинці ти
Замерзну наодинці і я

Портрети прибиті до стін
Цвяхи розколють їх навпіл
Це буде початком змін
Неочікуваних і не вартих