Всадник Без Головы

Андрей Ганюшкин
          ^^^$$$^^^
 
Хоч натякни нам,
дурням из России,
Америки
Евромайданиста
ручна мавпа,
Що замість утекавшей
банди злодія Вітька
Сьогодні в Раді
як-би засідає ,
і до війни народ штовхає.:
Навіщо ж ти родныю
хату підпалюєш?
Чого ж ти тупо
той сучок пиляєш ,
На яком весь народ сидае!
Ти ж як то дурне
сало, да без хліба,
Як вершник, що без голови
Куди і заради чого,
Украйна скачеш ти?