не там, не той, не в тому мiсцi

Ксения Дыяк
не так, не той, не в тому місці,
не в ті години, не в ті дні,
в чужім житті, чи в чужій мисці,
які ж ви все-таки смішні.

мені давно не має діла,
до ваших справ або проблем,
я щиро би тоді зраділа,
коли б згоріло все вогнем.

кожна порада, всі розмови,
кожне нещире ваше слово.