Silentium I, II

Анна Вязьмитинова 2
Silentium I

Мы говорим так много слов,
Что тишина порой важнее.
Нераспустившихся цветов
Она загадочно нежнее.
Многоголосьем суета
Скрывает верные советы,
А суть, спокойна и чиста,
Торжественно молчит в ответ ей.
......................
Silentium II

We tell so many empty words,
That silence’s always more important.
Like the mysterious flower growth
Its delicacy overwhelms a road.
Among the vanity of noise
Right answers fade to disappear,
But permanently saving poise
Keeps quiet the essence, grandly clear.



Ночь с 7 на 8.03.2014

_____

illustration - Joel Robison "Life line"