поздравление с 8 Марта

Татьяна Бекус
Сьогодні весняне свято
море квітів, вітань, віршів,
душа наша щастям багата
даруємо свято, відкрив
і вікна, і двері сонцю,
і радості, й мріям своїм
бажаємо промінь в віконце
щоб в дім Вам тепло приносив...




на укр языке