Защитникам-захисникам

Валентина Полетаева
Настоящий друг тот,
Кто в тяжелое время
Друга не продает

Спасибо вам,солдаты и матросы
Погран войска,милиция й силовики
За то,что в тяжкий час для Украины
В готовности вы держите штыки

Спасибі вам,за витримку й хоробрість
За дух козацький,що єднає всіх
Ми віримо,що в вільній Україні,
Ще залунає перемоги крик

Спасибо,что присягу не нарушил
И не придал ты Родину свою
Благодарим за то,что не послушал
Призыв врагов сдаваться за "машину"

Ти пам"ятай, ми молимось за тебе
І віримо,що вистоїш ти знов
І всі ми разом дякуємо Богу
За вірність,перемогу і любов.