Комусь Слава, кому воля...

Владимир Прохода
Комусь Слава, кому воля,
Комусь вся країна!
Чи всміхнеться мені доля,
Чи в пітьмі загине?

Солов'ї чи заспівають,
Може крикнуть круки* ?
Бо й кохані забувають,
Як пестили руки...

Як зірки ясні на небі,
Обом шепотіли,
Та блукав по річки лебідь,
Що плекав надії.

Як туман стелився низько,
Умивав росою,
Щастя наче було близько,
Бавилось косою...

Та не сталось, як гадалось,
Обрізані  коси,
Все так добре починалось,
В очах тепер сльози...

  Крук* - во;рон.

 П.В.М.         9.03.2014г.