On the Mercury Planet На далекой планете Меркурий

Света Фейхи
On the far Mercury planet
After interplanetary flight
We are hidden in hangar from the storm,
Taking away metallic sand.
The burning Sun is too near.
And we understand how the kindness
Can turn into hostile rings
Which melt the walls of subway.
It is hot and horrible.
I am with you! My love is out of place!
We’ll endure that time
And come into cool day.
We’ll come under the shadow.
It isn’t for long here.
The emerald Earth is revolving on its axis;
It is its duty.
It is already in November .
I am a bit sad.
But I’ll stay with you forever.
I see that my love is endless.
I said sometime ago: “yes!”
I don’t regret about anything,
Being in your embraces.
My heart is together with yours on the Cross –
And that is all what I want!

* * *
На далекой планете Меркурий,
Завершив межпланетный бросок,
Мы в ангаре укрылись от бури,
Металлический скинув песок.
Слишком близко палящее Солнце.
Понимаешь, как может добро,
Превратиться в враждебные кольца,
Расплавлявшие стены метро.
И становиться жарко и жутко.
Я с тобой! Неуместно люблю.
Пережить эту часть промежутка,
Потянувшись к прохладному дню.
Выйдем в тень, это здесь ненадолго.
Вдалеке утопает Земля,
В изумрудном вращении долга,
Добралась до угла Ноября.
Может капельку с грустью смотрела,
Но с тобой остаюсь навсегда.
Понимая: любовь без предела,
Я когда-то ответила: «Да!»
И почувствовав нежность объятий,
Не могу ни о чем сожалеть.
Мое сердце с твоим на распятье –
Это все, что могу я хотеть!