Мам, я не хочу вiйни

Юля Блюсович
Мам, я не хочу війни!
Я не хочу ні крові, ні смерті!
Мам, зупини! Забери!
Я не хочу малою вже вмерти!

Мам, ну як так? Хто вони?
Я не знала війни до сьогодні.
Мам, зупини! Забери!
Бо навколо тіла вже холодні!

Мам, то був сон? Розбуди!
Я в кошмари не вірила вперто...
Мам, зупини! Забери!
Перемовини марні зі смертю!

Мам, я не хочу війни...

09/03/2014