200 лет с рождения Тараса Шевченка

Кроузер Юлия
Любов до рідної землі
Ми збережемо на віки,
Про це нас вчать батьки,
Кобзар - Тарас його заповідав...

Він був величним серед люду,
Він прославляв велику думу,
Тарас всім серцем був за правду,
Всієй душею дуже прагнув

Щоб мир та щастя на землі,
Завжди йшли поруч як брати!!