Проведу за туман

Ольга Фесенко
Не знаходиться слів і не знаю,
Як тебе до дверей провести.
За плечима ні пекла, ні раю,
За душею тримаю листи.

Так по-божому править у серці
Розставання осінній орган.
І як сповідь на вухо смерті
Прошепчу: «Проведу за туман». 

1992р