Ти, як дарунок iз неба

Владимир Солошенко
Ти, як дарунок із неба,
І в нас взаємна любов.
Цьому пояснень не треба —
Вона зігріє нам кров.

Радісний твій поцілунок,
Що на устах роквітає —
Начеб-то долі дарунок,
Нам про любов нагадає.

Та не одну насолоду
Річка життя принесе.
Разом пройдем ми негоду,
Долі подяка за все!