Путлеру

Елисавета Град
Я не стану твоєю шльондрою,
Володимире,злізь із мене!
Прикриваєшся,наче ковдрою,
Своїм чл*ном брутально зеленим!

Я не стану твоєю милою
І коханою теж не буду!
І не зви мене вередливою,
Бо не так залицяються люди!

Хочеш пити компоту сливового,
Хочеш,стиглі,мов вишні,губи?
Я не буду такою спесивою,-
Подаруй мені газові труби!

Забезпеч мені - вічну Волю!
Куди схочу - червоні доріжки!
І тоді я ,можливо,дозволю,
Цілувати стрункі мої ніжки!

(с)Єлисавета Град 11.03.2014.